Slide background

CINE SUNTEM SI CE FACEM?

 

Noi suntem o companie fidela nevoilor clientilor nostri, care importam  produse profesionale pentru par.
Inca de la infiintare, preocuparile noastre au fost sa venim in intampinarea cerintelor clientilor si stilistilor profesionisti, si in special problemelor legate atat de aspectul parului cat si de patologiile comune ale scalpului (matreata, sebum, iritatii, caderea parului).

 

Astfel, in vara anului 2014, am lansat conceptul “Noi iti reparam parul”, sub tutela caruia am debutat cu importul unor tratamente si produse curative menite sa repare instant sau gradual parul si scalpul, in functie de nevoile si preferintele clientilor.

 

Totodata, pentru a putea identifica si diagnostica in special patologiile legate de scalp si a consolida profesionalismul stilistilor, am completat portofoliul nostru de produse curative cu singurul echipament tricologic din Romania (T.E.D.A – Trichological Equipment Diagnosis Analyser) menit sa identifice problemele comune cu care se confrunta din ce in ce mai multi oameni.

 

“Noi te ajutam sa identifici si sa rezolvi orice problema legata atat de scalp cat si de aspectul parului tau, pentru a-i reda integritatea de la radacina!”


D  I  V  U  S