Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
 • Gama Technique
  Gama Technique

  Vopsele si produse profesionale,de inalta calitate, imbogatite cu ingrediente naturale, pentru ingrijirea si protectia parului. Marca prezenta in peste 60 de tari.

  VEZI CATALOG
 • GAMA KERATIN TIME
  GAMA KERATIN TIME

  Un adevarat ritual SPA printr-o gama speciala de vopsele si produse profesionale, concepute pe baza de cheratina naturala, un ingredient indispensabil parului.

  VEZI CATALOG
 • Or Absolu
  Or Absolu

  Complex reparator si cicatrizant care vizeaza repararea interna si completa a parului, chiar in inima materiei pentru o perioada de 8-10 saptamani de actiune continua.Exclusiv in saloanele de coafura!

  Vezi detalii
 • Brushing 3D
  Brushing 3D

  Tratament nou, exclusiv, pe baza de ingrediente naturale adaptat pentru toate tipurile de par, barbati sau femei, ondulat sau drept, care doresc sa se elibereze de constrangerea coafarii zilnice dificile, pentru o perioada de 10 saptamani.Exclusiv in saloanele de coafura!

  VEZI DETALII
 • Natura Keratin
  Natura Keratin

  Cocktail format din cheratina organica extrasa din surse naturale, imbogatita cu aloe vera. Actioneaza asupra structurii parului, prin hranirea profunda si intensa si prin crearea unei bariere in jurul firului de par, lasand parul stralucitor si perfect intins pentru o perioada de pana la 4 luni. Exclusiv in saloanele de coafura!

  VEZI DETALII
 • Corioliss
  Corioliss

  Lider de piata inca din 2002, Corioliss a fost infiintata cu scopul de a crea produse de inalta calitate pentru stilistii profesionisti si pentru clientii pretentiosi. Corioliss produce o linie completa de placi si accesorii profesionale din ceramica de inalta calitate bazate pe o tehnologie de ultima generatie (ioni negativi, infrared, temperatura variabila, etc.)

  Vezi produsele
 • Italwax
  Italwax

  Linie de produse profesionale pentru o epilare rapida, delicata si eficienta a pielii. Formule noi si inovatoare, bazate pe ingrediente naturale si pretioase cu proprietati antiseptice, unice si avantajoase: formule delicate pentru zonele sensibile, formule cu dioxid de titan, epilare organica cu pasta de zahar, produse pre/post epilatorii pe baza de uleiuri esentiale.

  VEZI PRODUSE
 • Villa Borghini
  Villa Borghini

  Villa Borghini reprezinta solutia perfecta pentru tratarea, idealizarea si protectia simultana a scalpului si parului, fara compromisuri. Pe langa readucerea scalupului la un nivel de functionalitate normal, produsele din aceasta gama actioneaza si asupra parului restructurandu-l, conferindu-i ntegritate si un aspect sanatos, natural.

  VEZI DETALII