Slide background
 • VILLA BORGHINI
  VILLA BORGHINI

  Villa Borghini reprezinta solutia perfecta pentru tratarea, idealizarea si protectia simultana a scalpului si parului, fara compromisuri. Pe langa readucerea scalpului la un nivel de functionalitate normal, produsele din aceasta gama actioneaza si asupra parului restructurandu-l, conferindu-i integritate si un aspect sanatos, natural.

  VEZI DETALII
 • Just Re-Vital
  Just Re-Vital

  Tratament reconstructor pe baza de cheratina. Imbunatateste si repara structura fibrei capilare. Gama compusa din:- sampon reconstructor;- crema reconstructoare;- ulei reconstructor;- masca acidifianta;- gel varfuri deteriorate

  VEZI PRODUSE
 • Just Sleek
  Just Sleek

  Gama de produse studiate pentru relaxarea delicata a fibrei capilare, controlul volumului si efectelor umiditatii asupra parului.

  VEZI PRODUSE
 • Just Curl
  Just Curl

  Gama de produse studiata pentru parul cret, creponat si dificil de gestionat. Confera parului luminozitate, tonicitate si un efect matasos.Gama compusa din:- sampon;- masca;- spuma pentru definire;- spray final.

  VEZI PRODUSE
 • System Repair
  System Repair

  Gama de produse restructuranta pentru parul uscat, deshidratat si tern.Tonifica si regenereaza structura capilara deteriorata.Gama compusa din:- sampon restructurant;- masca restructuranta;- cristale lichide cu seminte de in;- fiole restructurante

  VEZI PRODUSE
 • SYSTEM PURIFY
  SYSTEM PURIFY

  Tratament reechilibrant pentru par gras si cu matreata. Reechilibreaza si stabilizeaza Ph-ul fiziologic al scalpului. Reduce eficient excesul de sebum si formarea matretii. Gama compusa din: - sampon bivalent ; - masca gomaj; - lapte purificant fara clatire

  VEZI PRODUSE
 • K-TIME GOLD SEDUCTION
  K-TIME GOLD SEDUCTION

  Ulei de argan imbogatit cu cheratina naturala. Este un produs exceptional, fara clatire, destinat reconstructiei si protectiei parului umed sau uscat. Confera parului: luminozitate si protectie, hidratare si hranire, intensitate si putere de recontructie si un efect matasos.

  VEZI DETALII
 • Keratin Time
  Keratin Time

  Sistem post tratament cu cheratina naturala si extract din seminte de cacao special destinat ingrijirii parului dupa orice tratament cu cheratina. Are rol esential in reactivarea cheratinei si este indispensabil pentru mentinerea cheratinei in firul de par, pentru o perioada mai lunga de timp.

  VEZI DETALII
 • K-TIME SECRET
  K-TIME SECRET

  Masca spray 10 in 1, fara clatire, cu rol esential in regenerarea si protectia firului de par. Contine aminoacizi de cheratina care ajuta la reinvigorarea structurii capilare, conferind forta firului de par. Contine filtri UVA si UVB care protejeaza culoarea parului impotriva agentilor atmosferici. Este ideala pentru toate tipurile de par, neincarcand si neingrasand parul.

  VEZI DETALII