• NATURA KERATIN
  NATURA KERATIN

  Cocktail format din cheratina organica extrasa din surse naturale, imbogatita cu aloe vera. Actioneaza asupra structurii parului, prin hranirea profunda si intensa si prin crearea unei bariere in jurul firului de par, lasand parul stralucitor si perfect intins pentru o perioada de pana la 4 luni.

  VEZI DETALII
 • OR ABSOLU
  OR ABSOLU

  Complex reparator si cicatrizant care vizeaza repararea interna si completa a parului, chiar in inima materiei pentru o perioada de 8-10 saptamani de actiune continua.

  VEZI DETALII
 • BRUSHING 3D
  BRUSHING 3D

  Tratament nou, exclusiv, pe baza de ingrediente naturale adaptat pentru toate tipurile de par, barbati sau femei, ondulat sau drept, care doresc sa se elibereze de constrangerea coafarii zilnice dificile, pentru o perioada de 10 saptamani.

  VEZI DETALII
 • Keratin Time
  Keratin Time

  Un tratament unic pentru un rezultat unic!Complex ``anti-age`` cu cheratina naturala, pentru intinerirea parului, ideal atat pentru parul imbatranit si tern, cat si pentru parul devitalizat si sensibilizat in urma agresiunii agentilor atmosferici, vopsirii si tratamentelor chimice.

  VEZI DETALII
 • Pro Age
  Pro Age

  Tratament ``filler`` pe baza de acid hialuronic si colagen marin. Atenueaza vizibil semnele imbatranirii parului, confera corp, volum si luminozitate absoluta.

  VEZI DETALII
 • Nubea
  Nubea

  Terapii unice, bazate pe uleiuri esentiale extrase direct din natura printr-o tehnologie de ultima generatie, pentru echilibrarea si vindecarea scalpului. Secretul formulelor Nubea se bazeaza pe sinergia uleiurilor esentiale pure din compozitia lor.

  VEZI DETALII