Slide background
Slide background
 • COLOR CREAM - VOPSEA PERMANENTA
  COLOR CREAM - VOPSEA PERMANENTA

  Vopsea permanenta cu un continut complex de substante vegetale precum proteina de orez, nalba, coada soricelului si poliquaternum-6, un polimer cationic ce evita acumularea de pigmenti si deshuamarea scalpului.

  VEZI DETALII
 • Nuage - vopsea permanenta fara amoniac
  Nuage - vopsea permanenta fara amoniac

  Este o vopsea de ultima generatie imbogatita cu ulei de argan, ulei de primula si cheratina naturala, imbinate intr-o sinergie perfecta care confera parului hidratare, stralucire si protectie.

  VEZI DETALII
 • HELLO CREAM - VOPSEA SEMIPERMANENTA FARA AMONIAC
  HELLO CREAM - VOPSEA SEMIPERMANENTA FARA AMONIAC

  Crema coloranta ton pe ton fara amoniac imbogatita cu iaurt si miere. Recomandata pentru a acoperi primele fire de par alb.

  VEZI DETALII
 • K-TIME GEL - Vopsea permanenta fara amoniac si alcool
  K-TIME GEL - Vopsea permanenta fara amoniac si alcool

  Formula in gel, imbogatita cu cheratina, ovaz si mei, confera o vopsire delicata a parului cu actiune protectiva si calmanta prevenind iritatiile scalpului. Acopera perfect firele de par alb, conferind parului luminozitate absoluta si stralucire.

  VEZI DETALII
 • K-TIME 10
  K-TIME 10'' - VOPSEA PERMANENTA IN 10 MIN.

  Formula ideala, imbogatita cu ulei de argan si cheratina naturala, care permite o actiune accelerata a pigmentilor speciali de colorare realizand in numai 10 minute o culoare perfecta si echilibrata.

  VEZI DETALII
 • HELLO CROMA TOUCH - NUANTATOR
  HELLO CROMA TOUCH - NUANTATOR

  Un adevarat elixir in 8 nuante, imbogatit cu ceramide si ulei de macadimia, care hraneste si nuanteaza parul. Un tratament SPA pentru culoarea parului tau, atat la salon cat si acasa.

  VEZI DETALII