Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

“Frumusetea parului depinde si de sanatatea scalpului tau!”

 

In zilele noastre, datorita schimbarilor de “look” caracteristice femeii moderne (vopsit, permanent, shatush, etc.), agresiunii agentilor atmosferici, produselor cosmetice folosite, sau cauzelor de natura genetica (alopecie androgenetica/caderea parului), parul nostru devine din ce in ce mai gras sau tern, greu de controlat si coafat, subtiat/rar necesitand o ingrijire aparte sau devenind chiar o problema pentru multe persoane preocupate de aspectul personal in ceea ce priveste parul.

 

Totodata, filmul hidro-lipidic care protejeaza pielea capului nostru se dezechilibreaza nemaiputand lupta eficient impotriva atacului microorganismelor agresive omniprezente. Pielea capului nostru devine din ce in ce mai sensibila, iritata, predispusa la descuamari si/sau diverse patologii (dermatite, etc.).

 

Ca urmare, pentru prevenirea si/sau eliminarea patologiilor comune de la nivelul scalpului, reantregirea/infrumusetarea si protectia parului, cercetarile din ultima ora din domeniu vin in ajutorul dumneavoastra, oferindu-va solutii noi si inovative, foarte simplu de folosit, in special in salonul dvs. de coafura, dar si acasa.

 

Astfel, principala noastra preocupare este de a importa si distribui, in Romania, marci/produse eficiente si sigure menite atat sa preintampine si sa vindece patologiile comune ale scalpului, cat si sa infrumuseteze parul, un “accesoriu” extrem de important atat pentru femei, cat si pentru barbati.

DIAGNOZAAparatul TEDA - DIVUS

 

Cu ajutorul aparatului T.E.D.A. (Trichological Equipment Diagnosis Analyzer), noi iti identificam si diagnosticam patologiile comune ale scalpului tau: matreata, sebum, iritatii si caderea parului.

 

Tricologia este o ramura a dermatologiei care studiaza anatomia, fiziologia si patologia parului si a scalpului.

 

Analiza tricologica vizeaza depistarea problemelor legate de scalp si par, fiind o procedura non-invaziva, precisa si rapida, care presupune observarea microscopica, determinarea valorii sebumului si a valorii Ph-ului de la nivelul pielii capului. Pentru depistarea problemelor legate de caderea parului, se analizeaza microscopic radacina firelor de par din anumite zone ale capului.

 

“Frumusetea parului depinde si de sanatatea scalpului tau!”

 

Contacteaza-ne!

REPARATII SCALPReparatii Scalp - DIVUS

 

Scalpul reprezinta pielea capului impreuna cu parul si reprezinta o regiune a corpului ce necesita ingrijiri complexe, desi de cele mai multe ori este neglijata, avand un rol foarte important in alcatuirea propriei imagini.

 

Scalpul este un mediu primitor pentru numeroase infectii micotice si bacteriene, rezultand in aparitia unor afectiuni comune precum: pitiriazis (matreata), exces de sebum, iritatii si sensibilitate, alopecii congenitale sau difuze (caderea parului).

 

Noi va oferim o gama de produse (testata clinic) pentru a restabili functiile normale ale scalpului si totodata a le preveni. In acelasi timp, aceasta gama are o actiune restructuranta si asupra parului conferindu-i integritate si un aspect sanatos, natural. Produsele noastre sunt hipoalergenice, formulate fara coloranti, parfumuri si agenti de ingrosare fiind testate clinic atat pentru eficienta cat si pentru folosirea in siguranta maxima, chiar si pentru cele mai sensibile scalpuri.

 

Vezi produse sau Contacteaza-ne!

REPARATII SCALP SI CADEREA PARULUI - DIVUS

REPARATII SCALP/ CADEREA PARULUI

 

Pierderea parului, desi nedureroasa si fara risc vital, are consecinte psihologice extrem de importante, ca lipsa increderii de sine, anxietate, depresie, fobie sociala si, in anumite cazuri, pierderea identitatii.

 

Caderea parului sau alopecia se manifesta in special in regiunea fruntii si in crestetul capului, fiind cauzata de diverse afectiuni ale pielii sau fiind strict de natura genetica.

 

Solutia noastra impotriva caderii parului (Anagen-Plus) vizeaza atat alopecia androgenetica cat si alopecia temporara.

 

Anagen-Plus este un produs de inalta calitate bucurandu-se de un succes dovedit stiintific in peste 88% din cazurile de alopecie androgenetica. Realizata in cadrul laboratoarelor de cercetare Villa Borghini, demonstreaza o eficacitate unica in intreaga lume. Nu are nici o contra-indicatie si poate fi folosit pe orice tip de piele si de par. Nu ingrasa si nu incarca coafura.

 

Vezi produse sau Contacteaza-ne!

Reparatii Par - DIVUS - Or AbsoluREPARATII PAR/OR ABSOLU

 

Or Absolu este un complex reparator si cicatrizant care vizeaza repararea interna si completa a parului, chiar in inima materiei, printr-un ritual inovator bazat pe ingrediente naturale si unice.

 

Este necesar numai un singur tratament pentru un par stralucitor si matasos, timp de 8 pana la 10 saptamani de actiune continua.

 

Acest serviciu exclusiv si unic care se poate realiza numai in saloanele de coafura, are o dubla actiune asupra parului:

  • repararea si vindecarea integrala a cortexului (masca intensa);
  • actiune instantanee de lifting si protectie asupra cuticulei (voal de matase).

 

Beneficiile “Or Absolu” sunt imediate si vizibile asigurand: regenerarea fibrei capilare, stimularea reinnoirii la nivel celular, hidratarea imediata si prelungita si cicatrizarea cortexului.

 

Acest tratament estetic de reconstituire totala a parului este non-invaziv si se poate realiza foarte usor de catre stilistul dvs. pe parcursul a numai 2 ore (pentru un par lung). Exclusiv in saloanele de coafura!

 

Contacteaza-ne!

Reparatii Par - DIVUS - Natura KeratinREPARATII PAR/NATURA KERATIN

 

Tratamentul cu Natura Keratin este solutia ideala pentru regenerarea intensa a parului distrus, fara substante chimice, indreptand totodata parul in mod natural pentru o perioada de pana la 4 luni.

 

Acest tratament transforma parul deteriorat in par sanatos protejand fibra capilara impotriva efectelor nocive ale procedeelor chimice (decolorari, vopsiri repetate) feonului, placii, coafatului zilnic si ale soarelui.

 

Este conceput pentru persoanele care au parul cret, rebel sau deteriorat eliminand aproximativ 100% din aspectul parului cret.

 

Natura Keratin este un cocktail format din cheratina organica extrasa din surse naturale, imbogatita cu aloe vera. Actioneaza asupra structurii parului in 2 moduri:

 

  • prin hranirea profunda si intensa a fibrei capilare;
  • prin crearea unei bariere in jurul firului de par, cu actiune impotriva agentilor agresivi si a incretirii.

 

Acest tratament organic se realizeaza numai in saloanele de coafura printr-o singura sedinta pe o durata variabila de timp determinata de tipologia parului si de gradul de deteriorare a acestuia. Exclusiv in saloanele de coafura!

 

Contacteaza-ne!

Reparatii Par - DIVUS - Villa BorghiniREPARATII PAR/VILLA BORGHINI

 

“Villa Borghini” reprezinta solutia perfecta pentru tratarea, idealizarea si protectia simultana a scalpului si parului, fara compromisuri.

 

Gama de produse VB a fost creata pe baza de ingrediente pretioase de o maxima eficienta, asigurand rezultate imediate si vizibile inca de la prima aplicare, pentru satisfacerea oricarei exigente si pentru toate tipurile de par.

 

Pe langa readucerea scalpului la un nivel de functionalitate normal, produsele din aceasta gama actioneaza si asupra parului restructurandu-l, protejandu-l, conferindu-i o noua luminozitate, integritate, efect matasos si un aspect sanatos, natural.

 

Formulate fara parfumuri, coloranti si agenti de ingrosare produsele VB pot fi folosite in mod frecvent pentru a trata parul si scalpul, si intretine o stare de sanatate perfecta atat la nivelul scalpului cat si a parului.

 

Astfel, aceste produse hipoalergenice si testate din punct de vedere clinic au trecut cele mai rigide teste clinico-farmaceutice ale departamentelor de dermatologie din cadrul celor mai prestigioase universitati, clinici de dermatologie si laboratoare de analize recunoscute de Ministerul Sanatatii din Italia.

 

Vezi produse sau Contacteaza-ne!