Termeni si conditii

 

CONDITII DE UTILIZARE


Vizitarea, cumpararea si folosirea produselor de pe site-ul technique.sensmedia.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor stabilite de proprietarul site-ului mentionat.
www.divus.ro apartine societatii S.C. DIVUS S.R.L. si furnizeaza serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.

Societatea S.C. DIVUS S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului technique.sensmedia.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea S.C. DIVUS S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc.

COMUNICARI ELECTRONICE


Prin accesarea site-ului technique.sensmedia.ro si vizitarea, cumpararea, folosirea de produse sau trimiterea de e-mail-uri catre societatea S.C. DIVUS S.R.L. comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la divus.ro in format electronic, incluzand informari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

DREPTURI DE AUTOR


Continutul site-ului technique.sensmedia.ro, care include, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. DIVUS S.R.L. si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Design-ul site-ului este proprietatea exclusiva a societatii S.C. DIVUS S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a S.C. DIVUS S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea S.C. DIVUS S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

ACCESUL LA SITE


Societatea S.C. DIVUS S.R.L.. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S.C. DIVUS S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

DATELE PERSONALE


Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre technique.sensmedia.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Pe site-ul technique.sensmedia.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea S.C. DIVUS S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

COMENTARII, COMUNICARI, PROMOTII SI ALTE INFORMATII


Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora: nu este ilegal, obscen, amenintator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

S.C. DIVUS S.R.L. are dreptul dar nu si obligatia de a sterge orice astfel de comunicari sau comentarii identificate pe site. Societatea S.C. DIVUS S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.

Toate promotiile prin cupoane de discount nu se aplica produselor care au deja o reducere activa, temporara sau definitiva.

SECURITATEA INFORMATIILOR


S.C. DIVUS S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic dar nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de technique.sensmedia.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea S.C. DIVUS S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE


S.C. DIVUS S.R.L.nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. S.C. DIVUS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru niciun fel de pagube aparute prin folosirea eronata ( care nu respecta instructiunile de utilizare specifice fiecarui produs in parte)

S.C. DIVUS S.R.L. garanteaza calitatea produselor achizitionate prin intermediul site-ului technique.sensmedia.ro si in cazul in care acestea prezinta defecte de continut . Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta divus.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, iar aceasta se angajeaza sa schimbe produsul/produsele comandate de utilizator in maxim 7 zile de la semnalare cu conditia ca produsul necorespunzator sa fie returnat in ambalajul original.

S.C. DIVUS S.R.L. nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea defectuoasa a site-ului.

DREPT APLICABIL. LITIGII


Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului technique.sensmedia.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea S.C. DIVUS S.R.L. si partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. DIVUS S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

POLITICA DE PRETURI.


Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
Societatea S.C. DIVUS S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre technique.sensmedia.ro.

CONFIDENTIALITATE


S.C. DIVUS S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre technique.sensmedia.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii, etc.
De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre S.C. DIVUS S.R.L. pentru elaborarea de estimari demografice despre clientii site-ului technique.sensmedia.ro, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare. S.C. DIVUS S.R.L. nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului technique.sensmedia.ro. De asemenea, technique.sensmedia.ro nu divulga datele Dvs personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit in acest sens.
Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. S.C. DIVUS S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. DIVUS S.R.L. numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promotii etc.

DISPOZITII FINALE


Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.